Vajza e
Biznesit

Business Coach

RRETH MEJE

Unë jam Jurgena, aka Vajza e Biznesit.

Ëndërra ime ishte të jem e suksesshme në biznes, të kem diçka në emrin tim, e për këtë kam provuar shumë industri. Gjithmonë kam ndjerë një dyshim për bizneset që kisha, derisa “zbulova” pasionin e vërtetë – VAJZEN E BIZNESIT.

Është krijuar për t’i ardhur në ndihmë Jurgenës së para 5 viteve- më ëndrra, dëshira, por jo mjaftueshëm njohuri për këtë fushë.

Dhe si Jurgena e para 5 viteve ka shumë vajza dhe djem në Shqipëri, të cilët tek Vajza e Biznesit do gjejnë një mbështetje, një informacion më shumë, një ide.

Një hap i vogël, por shumë i përzemërt.

Ju mirëpres në komunitetin tonë të bukur dhe shpresoj shumë që ky të jetë një hap drejt ëndrrës për ju, ashtu siç ishte për mua.

Xoxoxo, vb

MENAXHIM I RRJETEVE SOCIALE

PAKETA


PËR KË JANË? PËR TY QË:

Nuk ke kohe te menaxhosh rrjetet sociale te biznesit tend
Nuk ke njohurite e duhura ose kohen per te krijuar postime profesionale
Deshiron te rrisesh prezencen online dhe shitjet e produkteve/sherbimeve
Ke nevoje per ide te reja dhe nje fryme perendimore
Biznesi yt ka nevoje te shihet dhe te njihet nga me shume njerez
Per shkak te situatave vitet e fundit biznesi yt ka nevoje per “magji”
S’u gjetën përfundime.
Menu