Paketa

  1. Kreu
  2. /
  3. Paketa

Charlotte Quotes

30 quotes / 15 quotes

Quotes janë të personalizuara për llojin e biznesit tënd – në shqip ose anglisht sipas preferences suaj. Ndihmojnë në rritjen e engaging dhe brand awareness (audienca mund të bëjë tag+share)

Amada Postime & Story

30 postime/30 story
15 postime/15 story

Përgatitja e 30/15 postimeve dhe 30/15 story për biznesin tënd. Llojet e postimeve dhe story-ve janë:

Për brand awareness
Për engagement
Për të shitur produktin/shërbimin
Janë të personalizuara vetëm për biznesin tend dhe fotot+videot duhet të jenë të gatshme nga klienti.

Evita – Postime të planifikuara

30 postime/dite te skeduluara per biznesin tënd
15 postime/dite te skeduluara per biznesin tend

Llojet e postimeve dhe story-ve janë:

Për brand awareness
Për engagement
Për të shitur produktin/shërbimin
Janë të personalizuara vetëm për biznesin tend dhe fotot+videot duhet të jenë të gatshme nga klienti. Gjithashtu përfshihet edhe krijimi I hashtags+përshkrimi poshtë postimit.

Sara – Strategji për biznesin tënd

Njohje dhe analize mbi:

Llojet e postimeve që ka nevojë për momentin biznesi dhe audienca jote
Njohja e klientit tend ideal
Njohja e nevoja dhe qëllimeve per biznesin tend
Njohja e konkurenteve etj

Elizabeth – Social Media Engaging

Engage me klientët/audience – Engage me audiencën tënde, me komentet që ata bëjnë, me tag që bëjnë
Engage në profilet e klientëve – like, komente, një mesazh përshëndetjeje (reply në story)
Engage me liderët e industrisë – like, koment në postimet e tyre, mesazhe përshëndetjeje (reply në story)
3- 15 postime me shprehje dhe pyejte
10 story me shprehje dhe pyetje
15 postime të përgatitura dhe te skeduluara nga vajza e biznesit
Vetëm shprehje apo pyetje që kanë lidhje me industrinë tënde, pra nëse ke një dyqan veshjesh apo make up, do kenë lidhje me vajzat, kujdesin ndaj vetes etj. Po ashtu dhe 10 postimet ne story

Amelie – Social Media Managing

Krijim nga fillimi i rrjeteve sociale

Nëse ke një biznes por nuk je ende në rrjetet sociale ose nëse ju duhet një profil i ri, ne e krijojmë nga 0 për ty.

Copywriting

Ka të bëjë me përgatitjen e përshkrimeve dhe materialeve, për postime dhe story.

Graphic Design

Ky sherbim konsiston ne krijimin e postimeve dhe editimin e fotove per rrjetet sociale të biznesit tend. Për të pasur një pamje profesionale.

Video / Reels

Ka të bëjë me krijimin e videove informuese per rrjetet sociale. Videot ose fotot duhet të jenë të gatshme.

Sponsored Posts

Ky sherbim ofron krijimin e fushatave te reklamimeve me pagese ne Instagram dhe facebook per te rritur audiencen tuaj.

Janë të personalizuara vetëm për biznesin tend dhe fotot+videot duhet të jenë të gatshme nga klienti. Gjithashtu përfshihet edhe krijimi I hashtags+përshkrimi poshtë postimit.
Menu